Gratis Popcorn Time 5.4 downloaden


Popcorn Time is een programma waarmee gebruikers films en series op hun computer kunnen streamen. Eigenlijk wordt Popcorn Time niet verder ontwikkeld omdat de entertainment industrie dit niet zo leuk vind.

Op onze site staat dan ook geen kopie van Popcorn Time, dat mag niet, maar via Google zijn er voldoende links te vinden, en daar verwijzen wij ook naar. Als onze Big Brother Google stopt met het aanbieden van links naar Popcorn Time, dan zal deze helaas ook niet meer werken via deze site.

Er zijn echter ook andere ontwikkelaars die de opensource code van Popcorn Time verder ontwikkelen. Enkele voorbeelden zijn Time4Popcorn, Flixtor en Cuevana Storm, waarvan Time4Popcorn de meest populaire is, en de oorspronkelijke ontwikkelaars van Popcorn Time hebben dan ook toestemming gegevens aan deze versie om de naam Popcorn Time te gebruiken.

Popcorn Time kan films en series op basis van genre of populariteit laten zien. Het lijkt een beetje op Netflix, films en series worden voorzien van informatie en een trailer. Bij veel films zijn ook ondertitels beschikbaar, waaronder Nederlandse. Bij series ontbreekt dit helaas nogal eens.

Het is overigens in Nederland nu al een tijdje verboden om materiaal waarop auteursrechten rusten te uploaden en te downloaden, en wij raden u daarom af Popcorn Time te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van betaalde streaming diensten zoals Butter, Netflix, Google Play Films, iTunes, Videoland, Moviemax en Pathé.

Popcorn Time is niet te downloaden via deze site, maar wij verwijzen te uwer informatie naar een link die op Google staat. Het programma Popcorn Time staat dus niet op onze server. Als de Google link naar Popcorn Time niet meer werkt, dan zal deze uiteraard ook niet meer werken op deze site. Deze pagina is er om u te informeren.