Gratis Spotnet 1.8.1 downloaden


Er is een nieuwe versie van Spotnet beschikbaar. Spotnet 2.0 kunt u hier downloaden.


Om normaal te kunnen downloaden via Usenet heeft u gewoonlijk meerdere programma's en websites nodig. Met spotnet is dat verleden tijd.
Met spotnet kunt u interessante binaries (films, muziek, spellen etc.) zoeken, die u vervolgens rechtstreeks binnenhaalt op uw pc. De data wordt gedownload, eventueel automatisch gerepareerd en uitgepakt door spotnet.

De categorieën en het aanbod zijn grotendeels hetzelfde als in het bekende programma FTD, dat nu niet meer bestaat. Voorheen waren de spots enkele uren later beschikbaar in spotnet, maar ook dat onderdeel is nu verbeterd. Zodra er iets is gepost, vindt u het niet veel later terug binnen spotnet.

Spotnet

Overigens kunnen gebruikers ook zelf spots toevoegen aan de database van spotnet. Mist u bepaalde categorieën? Dan hebt u de mogelijkheid om ze zelf aan te maken via de filters in het linkerdeelvenster. Wanneer u een leuke post hebt gevonden, klik dan op Download om de data binnen te halen. Rar-bestanden worden automatisch uitgepakt, en eventueel gerepareerd.

Daarnaast kunnen bezoekers reacties achterlaten. Al met al is spotnet voor Usenet-gebruikers een echte aanrader, omdat het uniek is dat u met een enkel programma direct uit de nieuwsgroepen kunt downloaden.

Er zijn een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd in Spotnet 1.8.1. Zo kunt u het aantal gelijktijdige verbindingen gemakkelijk aanpassen, en kunt u zelf een downloadlocatie instellen als u navigeert naar Bewerken / Downloadmap.

Verdere Changelog van Spotnet 1.8.1 :

Nieuw database formaat
Als je het programma voor de eerste keer installeert, dan kan het (vooral bij een langzamere internetverbinding) behoorlijk lang duren voordat alle spots en reacties zijn gedownload, wat wel een nadeel is. Maar de snelheidswinst die daar tegenover staat als dat eenmaal is gebeurt, maakt weer veel goed...

Nieuwe NNTP engine
Vorige versies lieten de verbinding nooit open staan, hierdoor kon het openen van een spot soms lang duren, omdat er telkens opnieuw ingelogd moest worden. Deze versie laat de verbinding continu open staan, en hergebruikt deze verbinding bij het ophalen van het plaatje en de reacties, waardoor spots veel sneller openen.

Whitelist / Blacklist
Spots van vertrouwde spotters verschijnen in het groen, standaard staan er al een aantal op de lijst.

Avatars
Je kunt een plaatje instellen dat bij al je reacties verschijnt.

Thema's
Wie verlost ons van die saaie grijze spot-pagina's?

Bugs
Er zijn een aantal kleine foutjes verholpen.

Verder... Knippen/plakken werkt weer in het reactie-veld HTML werd per ongeluk toegestaan in spots/reacties Ondersteuning voor providers die geen authenticatie vereisen