Een internetsite is uw visitekaartje op het net.
U heeft bij ons al een website vanaf €199,-

Een website is al lang niet meer voorbehouden aan grote bedrijven - Ook kleine zelfstandigen zoals ZZP'ers, de plaatselijke stichting of vereniging, de plaatselijke hobbyclub of bijvoorbeeld uw band kan zich profileren op internet.

De voordelen zijn duidelijk - Internet biedt de unieke gelegenheid contact te maken met belangstellenden die anders nooit van uw activiteiten zouden horen. Steeds meer mensen halen hun informatie van internet, en het zou jammer zijn dat u niet gevonden wordt omdat u geen website heeft...

Het doel van uw website - Het is van belang dat u even nadenkt wat de boodschap van uw website moet worden. Mensen houden van duidelijke en bondige informatie. Probeer de informatie voordat u die aanlevert ook op die manier op te stellen. Klik hier voor meer informatie over de aanlevering van gegevens.

Een domeinnaam - Heeft u al nagedacht over de naam van uw website? Een korte en makkelijk te onthouden naam geniet natuurlijk de voorkeur, maar veel domeinnamen zijn al bezet. Soms zult u dus een beetje creatief moeten zijn bij het verzinnen van de domeinnaam. Via deze link kunt u controleren of de door u verzonnen domeinnaam nog vrij is.

Het hosten van uw website - Dat wil zeggen dat de website op een webserver moet worden geplaatst. Een webserver is een speciale computer die op verzoek webpagina's verstuurd. U kunt dit zelf regelen, of wij kunnen u een hostingpakket bieden voor €59,- (excl. BTW) per jaar.

Ja, ik wil ook een website vanaf €199,-
Vul het aanvraagformulier in of bel 06-41042152