Waarmee dient u rekening te houden bij het aanleveren van informatie voor uw website

Ben Kort en bondig - Formuleer uw teksten kort en bondig. Vooral de teksten die op prominente plaatsen komen te staan zoals de hoofdpagina. De aandacht van de meeste mensen verslapt snel als ze worden geconfronteerd met lange teksten.

Gebruik kernwoorden - Probeer bij het opstellen van uw teksten woorden te gebruiken die de kern van uw activiteiten uitdrukken. Dit is belangrijk om gevonden te kunnen worden door zoekmachines (bv. Google).

Bestaand materiaal - Gebruikt u al bepaalde teksten (folders, advertenties, slogan's), voeg deze dan toe bij het aanleveren.

Voldoende beeldmateriaal - Zorg voor voldoende beeldmateriaal van hoge kwaliteit (foto's). Uw wilt natuurlijk dat uw site een professionele uitstraling heeft. Indien u goed beeldmateriaal aanleverd is het voor ons eenvoudiger dit te bewerkstelligen.

De structuur - Ga bij uzelf na welke soort informatie bij elkaar hoort, en zet deze in aparte mapjes. Zo is het voor ons eenvoudiger de pagina- en navigatiestructuur van de site op te zetten.

Huisstijl - Indien u binnen uw organisatie een bepaalde huisstijl hanteert, vergeet deze dan niet mee te leveren (logo, kleurinformatie, typografie, vormtaal etc.) Wij zorgen er dan voor dat deze in uw website wordt geïmplementeerd. Voor de implementatie van een huisstijl brengen wij € 150,- extra in rekening.

Alles uit handen - Indien u zelf niet over de tijd beschikt om over al het bovenstaande na te denken, dan bestaat er de mogelijkheid voor een (bedrijfs)analyse. Wij komen dan langs en zorgen zelf voor al het noodzakelijke materiaal. De kosten hiervoor bedragen € 199,- per dagdeel van 4 uur.

 

Ja, ik wil ook een website vanaf € 199,-
Vul het aanvraagformulier in of bel 06-41042152