Niet iedere website is hetzelfde. Kies daarom de website die het best bij uw wensen aansluit

Er zijn verschillende soorten websites. In ons website vanaf € 199,- aanbod kunt u daarom kiezen uit een aantal verschillende varianten, die ieder andere functionaliteiten hebben. Klik op de plaatjes voor een live voorbeeld. (Dit zijn voorbeeldontwerpen, er wordt daarom alleen de voorpagina vertoond).

Een Website voor uw onderneming Een Een Website voor uw onderneming is de beste manier om uw onderneming te promoten. De opzet en presentatie is helder en duidelijk, en biedt de bezoeker alle benodigde informatie in een oogopslag. Het ontwerp wordt uiteraard aan uw wensen aangepast. Vlot, zakelijk, speels of klassiek. U zegt het maar.

Informatieve websiteEen informatieve website is voornamelijk bedoeld voor clubs, verenigingen of bijvoorbeeld bands. Informeer uw leden, vrienden of luisteraars over uw bezigheden.

Wordpress siteEen Content Management Systeem (CMS) maakt het mogelijk dat mensen zonder al te veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft. De stijl kan uiteraard aan uw wensen worden aangepast.

Webshop Met een Online Winkel kunt u uw producten online verkopen. Via een administratief gedeelte kunt u produkten, beschrijvingen en prijzen toevoegen, aanpassen en verwijderen. Tevens kunnen diverse betaalopties worden geïntegreerd.